Anmäl dig här


Avgifter
(ingen moms tillkommer)
Deltagaravgift SEK 3 500
Middag 23 augusti SEK 500

 

I deltagaravgiften ingår lunch och fika.

Fredagen den 23 augusti 18.30 ordnas en middag i festvåningen på Sveriges Läkarförbund, Villagatan 5. Avnjut en smakrik middag med dryck i denna fina miljö för 500 kronor (subventionerad avgift). Anmälan till middagen görs i anmälningsformuläret till kongressen. På grund av hög efterfrågan är nu anmälan till middagen stängd. Det går fortfarande bra att anmäla sig till kongressen.

Anmälan kan endast göras online. Betalning sker per faktura. Bekräftelse och faktura skickas ut i god tid före konferensen.
Varje deltagare måste fylla i en separat anmälan.

Sista anmälningsdag är 12 augusti klockan 23:59.

För frågor om din registrering kontakta elin.persson@blick.se

Digitalt deltagande

Har du inte möjlighet att delta på plats men vill ta del av programmets föreläsningar så finns det möjlighet att delta digitalt. Du anmäler dig till konferensen som deltagare och markerar digitalt deltagande.
Konferensavgift:  SEK 3500

Sändningslänk och instruktioner om hur du deltar digitalt på konferensen skickas ut till din e-post ca 1 vecka innan konferensen.

Anmäl utställarplats

Kostnaden för ett utställarbord är 10 000 SEK (140 cm). Kostnaden för två utställarbord är 16 000 SEK (2 st 120cm). Ingen moms tillkommer. 
Luncher och kaffe ingår för 2 personer.

Utställningsytan är begränsad och vi ställer platser till förfogande efter anmälningsdatum.

Avbokning

Eventuell avbokning eller ändring av deltagande måste ske skriftligt till elin.persson@blick.se.
Vid avbokning av deltagande t o m den 15 juni debiteras en administrationsavgift på 500 kr.
Vid avbokning efter den 15 juni debiteras hela avgiften även för eventuell bokad middag. Anmälan kan övertas av annan person från samma organisation.